Home ⁄ Bksy Professioneel

Bksy Professioneel

Mensen verbinden door verhalen. Bksy faciliteert wat al eeuwenlang gebeurt: mensen delen boeken met elkaar. Zo ontstaan nieuwe relaties tussen mensen die elkaar iets te vertellen hebben. Delen doen we al, via Peerby, SnappCar of Barqo. Vanaf nu kun je ook je boeken delen, via Bksy. Bksy is een applicatie, te down-loaden op je telefoon. Maar Bksy is ook een Spot: een plek om boeken uit te ruilen, andere mensen te ontmoeten en in gesprek te gaan over gemeenschappelijke interesses.

We geloven in de combinatie van online en offline; we helpen gebruikers online om boeken te zoeken, andere mensen te vinden en geïnspireerd te raken. Vervolgens helpen we om elkaar offline te ontmoeten, het gesprek aan te gaan en verbindingen te leggen, die verder gaan dat het boek alleen. Op die manier dragen we bij de sociale cohesie in een wijk, of bedrijf. Bestrijden we eenzaamheid. En stimuleren we persoonlijke ontwikkeling. Want lezen is goed.

 

Bksy voor bedrijven

Vanuit die gedachte bieden we Bksy voor bedrijven aan. We brengen medewerkers met elkaar in contact. Over afdelingen heen, want interesses beperken zich niet tot organisatiestructuren. Zo leren medewerkers elkaar beter kennen en wordt ontmoeting en kennisdeling gestimuleerd.

Maar je draagt ook bij aan duurzaamheid, boeken worden immers hergebruikt. Is een boekenprogramma onderdeel van jullie ontwikkelingsaanpak? Dan kan dat met Bksy nog efficiënter. Daarmee kunnen kosten worden bespaard.

Maak werken-bij nóg leuker voor medewerkers!

“Belangrijkste reden voor ons om een Spot in te richten is het stimuleren van kennisdeling. We krijgen een steeds groter wordende bedrijfsbibliotheek en willen daarnaast mensen de mogelijkheid bieden om eigen boeken mee te nemen (literatuur, romans etc.). Die slaan ze thuis toch alleen maar op terwijl ze via de Spot met collega’s worden gedeeld.” — Sietze, Sparkles

 

Wat krijg je

Dashboard

 • We helpen om accounts voor al je medewerkers te maken, zodat iedereen snel aan de slag kan
 • We bouwen een eigen omgeving in Bksy waar naar hartelust gestruind kan worden door de collecties van alle medewerkers. Boeken uitwisseling gebeurd lekker makkelijk op kantoor, of in de Bksy Spot.
 • Bksy Spot, een boekenkast met alles wat nodig is om er een gezellige ontmoetingsplek van te maken.
 • We leveren een toolkit met materiaal voor een slimme boekenkast, die stimuleert om boeken te delen en te lezen.
 • We leveren een dashboard met real-time informatie.
 • We zijn bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

 

Prijzen

 

Opstarten MKB Enterprise
 

450 eenmalig

 

970 per jaar
of €85 per maand
Neem contact op.
 • Installatie Bksy boekenkast (in bruikleen)
 • Boekendeelplatform
 • Eigen boekenclub in de app
 • Toegang tot een real-time dashboard
 • Promotiemateriaal voor een slimme Spot
 • Koppeling met een lokale bibliotheek (work in progress)

 

Contactformulier

Wil jij met je organisatie aan de slag met Bksy? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier, dan kijken we hoe we elkaar kunnen versterken.

 

 

Partners

Kaarten Caroussel, S2M Eindhoven, Hanz Zwolle, Strijp-S,