background

Boek lenen

2 leden hebben dit boek.

Wanneer er Bksy-leden zijn die dit boek hebben, dan kun je het boek gratis van hen te leen vragen. Heb je de app niet? Download deze dan eerst.

Leen in app

Bksy in de PlayStore Bksy in de PlayStore

Boek kopen

Je kunt dit boek ook kopen via een van onze partners:

image/svg+xml .nl

Samenvatting

Flashback is de derde titel in de vorig jaar gelanceerde lijn Kluitman jeugdthrillers. De lijn ging meteen succesvol van start met de eerste jeugdthriller van Eva Burgers Stille getuige, en met Onzichtbaar van Jonge Jury-winnares Natasza Tardio. Flashback

Recensies

Gemiddelde beoordeling   4.5 uit 5 sterren
Avatar
-

Ik vond dit een heel aangenaam boek om te lezen.omdat ik tijdens het lezen van het boek een brok in mijn keel kreeg en ik kon echt meeleven met het personage.Ook vind ik het een super leuk boek omdat er op het iets komt wat je echt totaal niet zou verwachten een plottwist dus.Lees het zeker eens! Veel leesplezier!

Avatar
-

Wat een super spannend boek. Vlot geschreven, herkenbaar en met een actueel thema, dat mij toch wel aan het denken zette en mij op de één of andere manier ook heeft aangegrepen. Wederom een toppertje van Eva Burgers, die mij blijft verbazen. Dit is zeker niet het laatste boek, dat ik van deze auteur zal lezen.

Productspecificaties

Taal
Jaar
ISBN9789020609530
TypeHardcover