download vacature

iOS Developer

Vrouw of man – vanaf 24u per week beschikbaar

Werken bij onze startup is informeel, levendig & ruimte voor jou!

Bedrijfsprofiel

Euhh…Bksy?

Bksy is de boeken-deel app van Nederland, uit Utrecht! Bksy is een mobiele applicatie die peer to peer boekenkasten aan elkaar verbindt en toegankelijk maakt voor iedere gebruiker (gratis). Je kunt je boeken inscannen, vrienden maken, bij elkaar in ‘de boekenkast neuzen’ en leenverzoeken sturen aan elkaar. Zo bouwen we aan de leukste en grootste bibliotheek ter wereld. O ja…je spreekt het uit als ‘Boeksie’. Bksy is opgericht door Peter Knol en Robbin Reijnen. Wij zijn twee jonge gedreven ondernemers met een gezamenlijke interesse in ondernemen en (baanbrekende) startups in de deeleconomie.

Deeleconomie

Bksy maakt deel uit van de deeleconomie. We willen bijdragen aan het (her)gebruik van boeken die bij jou, je buren en je vrienden in de kast staan, maar waarvan niemand het bestaan weet. Daarom staan je boeken stof te vangen. Waarschijnlijk mogen die boeken best uitgeleend worden, ware het maar dat dit op een eenvoudige manier zou kunnen. Enter Bksy.

Startup

Bksy is een startup. We zijn gelanceerd in juni 2015, samen met de Utrechtse schrijver Ronald Giphart (http://www.getbksy.com/#section_clients). Sindsdien zijn we hard aan het designen, ontwikkelen, investeringen zoeken en alles wat er bij een jong en groeiend bedrijf hoort. Dat doen we met een team, van intussen 8 eagere innovators: De 2 oprichters, 1 back-end developer, 1 Android developer, 1 designer en 3 recensenten. Ook jij kunt onderdeel uit gaan maken van dit avontuur, wanneer je je aansluit bij het team!

Vacature

Wie ben jij?

Een iOS developer, met (een beetje) ervaring. Je wordt blij van het concept Bksy en begrijpt wat we met de app willen bereiken. Je hebt affiniteit met startups en of de deeleconomie.

Wat kun jij?

Met een fikse dosis enthousiasme ga je aan de slag met het ontwikkelen van de iOS app van Bksy. Je wilt de beste code schrijven die er mogelijk is. Je vind het superleuk om je in te leven in de gebruiker. Als er weer een nieuwe feature gebouwd wordt denk jij na over hoe deze op de beste manier in te bouwen in de app zoals die nu is. Je hebt ervaring met app ontwikkeling en bij voorkeur zelf een app in de app store staan.

Wat krijg je?

Een uitdagende en leuke kans om mee te bouwen aan een vernieuwend concept! Je kan een hoop leren, vragen stellen mag, en zelfs fouten maken om er van te leren. Op kantoor ben je ook welkom waar we met een paar jonge ondernemers lol maken en van elkaar leren.

Waardering?

Wij geloven in een type waardering dat past bij het werk, en het bedrijf. We gaan graag met je in gesprek over een financiële vergoeding. Deze zal passen bij je ervaring en meegroeien met je carrière.

Geloof jij in Bksy? Durf jij dit avontuur aan? Interesse? Bel 06-14338979 of mail naar peter@getbksy.com.

We spreken je graag!