Home ⁄ Werken bij Bksy

Werken bij Bksy

 

 

Bedrijfsprofiel

 

Euhh…Bksy?

Bksy is de boeken-deel app van Nederland, uit Utrecht! Bksy is een mobiele applicatie die peer to peer boekenkasten aan elkaar verbindt en toegankelijk maakt voor iedere gebruiker (gratis). Je kunt je boeken inscannen, vrienden maken, bij elkaar in ‘de boekenkast neuzen’ en leenverzoeken sturen aan elkaar. Zo bouwen we aan de leukste en grootste bibliotheek ter wereld. O ja…je spreekt het uit als ‘Boeksie’. Bksy is opgericht door Peter Knol en Robbin Reijnen. Wij zijn twee jonge gedreven ondernemers met een gezamenlijke interesse in ondernemen en (baanbrekende) startups in de deeleconomie.

 

Deeleconomie

Bksy maakt deel uit van de deeleconomie. We willen bijdragen aan het (her)gebruik van boeken die bij jou, je buren en je vrienden in de kast staan, maar waarvan niemand het bestaan weet. Daarom staan je boeken stof te vangen. Waarschijnlijk mogen die boeken best uitgeleend worden, ware het maar dat dit op een eenvoudige manier zou kunnen. Enter Bksy.

Startup

Bksy is een startup. We zijn gelanceerd in juni 2015, samen met de Utrechtse schrijver Ronald Giphart (http://www.getbksy.com/#section_clients). Sindsdien zijn we hard aan het designen, ontwikkelen, investeringen zoeken en alles wat er bij een jong en groeiend bedrijf hoort. Dat doen we met een team, van intussen 5 enthousiaste mensen: De 2 oprichters, 1 back-end developer, 1 Android developer en 1 iOS developer. Ook jij kunt onderdeel uit gaan maken van dit avontuur wanneer je je aansluit bij het team!

Vacatures

1. (Social) Media Designer (CMD)

Vrouw of man – vanaf 8u per week beschikbaar

Wie ben jij?

Een multimediadesigner (in opleiding). Je wordt blij van het concept Bksy en begrijpt wat we met ons platform willen bereiken. Je hebt affiniteit met productie en design van digitale concepten en media uitingen (app ervaring is pré).

Wat kun jij?

Met een fikse dosis enthousiasme ga je aan de slag met onze mediakanalen en de doelgroep. Waar staan we op dit moment? We hebben een concept brandbook ontwikkeld dat verder doorontwikkeld moet worden. Van daaruit willen we onze kanalen gaan inzetten om onze doelgroepen te bereiken: De Young Urban Creatives (Yuccies), de nerds en natuurlijk de boekenliefhebbers. Jij mag hier jouw creativiteit inzetten om de vertaling van onze identiteit naar de doelgroep te maken.

2. ReactNative Developer

Vrouw of man – 24u-32u per week beschikbaar

Werken bij onze startup is informeel, levendig & ruimte voor jou!

Wie ben jij?

Een ReactNative developer, met ervaring. Je wordt blij van het concept Bksy en begrijpt wat we met de app willen bereiken. Je hebt affiniteit met startups en of de deeleconomie. Met een fikse dosis enthousiasme wil je aan de slag met het ontwikkelen van de app van Bksy.

Wat kun jij?

Je wilt de beste code schrijven die er mogelijk is. Je vind het superleuk om je in te leven in de gebruiker. Als er weer een nieuwe feature gebouwd wordt denk jij na over hoe deze op de beste manier in te bouwen in de app zoals die nu is. Je hebt ervaring met het ontwikkeling van mobiele applicaties en hebt bij voorkeur zelf een app in de app store staan.

En nu?

Wat krijg je?

Een uitdagende en leuke kans om mee te bouwen aan een vernieuwend concept! Je kan een hoop leren en fouten maken om er van te leren. Op kantoor ben je welkom waar we met een paar jonge ondernemers lol maken en zoeken naar nieuwe oplossingen.

Waardering?

Wij geloven in een type waardering dat past bij het werk, en het bedrijf. We gaan graag met je in gesprek over een financiële vergoeding. Deze zal passen bij je ervaring en meegroeien met je carrière.

Geloof jij in Bksy? Durf jij dit avontuur aan? Interesse? Mail naar peter@getbksy.com.

We spreken je graag!