background

Boek lenen

2 leden hebben dit boek.

Wanneer er Bksy-leden zijn die dit boek hebben, dan kun je het boek gratis van hen te leen vragen. Heb je de app niet? Download deze dan eerst.

Leen in app

Bksy in de PlayStore Bksy in de PlayStore

Boek kopen

Je kunt dit boek ook kopen via een van onze partners:

image/svg+xml .nl

Samenvatting

Wie de Heksenhoeve in het Meerdaalwoud bezoekt, komt nooit meer terug... Een bloedspannende thriller voor de lezers van HEX. Heksenhoeve is de eerste bovennatuurlijke thriller van fantasy-auteur An Janssens, bekend van haar debuut Drakenkoningin. In het M

Recensies

Gemiddelde beoordeling   3.5 uit 5 sterren
Avatar
-

3/5: het is een leuk en spannend boek. Soms merk ik wel dat er saaie stukken in zitten. Dat komt omdat er sommige stukken in het boek zijn die langdradig werden beschreven. De magische delen uit he boek waren wel heel erg interessant. Iets wat ik heel irritant vond is de dwangneurose van Sander. Het is niet iets dat nuttig was voor het verhaal en meestal was het er gewoon om pagina’s te vullen. Bij alles wat Sander doet wordt er over gesproken.

Avatar
-

Leuk boek voor mensen die graag lachen, die rare gewoontes van Sander zijn best grappig, het detective gedoe en alle moordzaken zijn best spannend. Het is een leuk boek voor mensen met veel fantasie die graag nieuwe dingen inbeelden, als dit soort boeken jouw stijl zijn is dit zeker een aanrader.

Productspecificaties

TaalNederlands
Jaar
ISBN9789024570829
TypeDruk: 1