background

Boek lenen

8 leden hebben dit boek.

Wanneer er Bksy-leden zijn die dit boek hebben, dan kun je het boek gratis van hen te leen vragen. Heb je de app niet? Download deze dan eerst.

Leen in app

Bksy in de PlayStore Bksy in de PlayStore

Boek kopen

Je kunt dit boek ook kopen via een van onze partners:

image/svg+xml .nl

Samenvatting

Jon Krakauer is een Amerikaanse bergbeklimmer en schrijver. Krakauer heeft ook 'De ijle lucht in' en ' Dromen van Eiger' geschreven. In april 1992 lift de 24-jarige Chris McCandless naar Alaska om daar de wildernis in te trekken, met niet meer dan een ge

Recensies

Gemiddelde beoordeling   3 uit 5 sterren
Avatar
-

Ik geef het boek drie sterren, omdat het boek nogal langdradig en eentonig is. De schrijver geeft te veel informatie, die geen meerwaarde biedt. Er komen veel verschillende personages voor in het verhaal die niets te maken hebben met het hoofdpersonage. Ook gebruikt de schrijver af en toe moeilijke woorden die ik niet helemaal begrijp. Ik dacht dat het boek meer zou gaan over het leven van Chris McCandless en zijn reis naar alaska,maar dit kwam pas laat in het boek aan bod wat ik teleurstellend vind. De schrijver schept wel een duidelijk beeld van hoe Chris' reis in Alaska eruit zou gezien hebben en wat zijn gedachtengang was. Dit vind ik dan wel een leuk aspect aan het boek, maar ik zou het hiervoor niet meteen aanraden.

Productspecificaties

TaalNederlands
Jaar2014
ISBN9789044615623
TypePaperback