background

Boek lenen

23 leden hebben dit boek.

Wanneer er Bksy-leden zijn die dit boek hebben, dan kun je het boek gratis van hen te leen vragen. Heb je de app niet? Download deze dan eerst.

Leen in app

Bksy in de PlayStore Bksy in de PlayStore

Boek kopen

Je kunt dit boek ook kopen via een van onze partners:

image/svg+xml .nl

Samenvatting

Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins

Recensies

Gemiddelde beoordeling   4.5 uit 5 sterren
Avatar
-

Het was een zeer emotioneel boek, het is niet echt realistisch, je blijft nieuwsgierig, het boek was zeer fantasierink en als dit boek geen prijs verdient dan weet ik het ook niet

Avatar
-

Ik vond het boek heel interessant en de personages waren ook interessant omdat ik van fantasie boeken hou. Ik was echt in het verhaal meegesleept. En het was vlot te lezen als ik echt zin had om te lezen. Er warrn spannende stukjes hier en daar. Bij sommige stukjes kon ik me gewoon voorstellen in mijn hoofd hoe alles afloopt.

Avatar
-

Het boek was totaal niet langdradig. Er zitten grappige delen in en het is vermakelijk de hoofdpersonage te zien worstelen met haar gevoelens voor de prins. Het was enorm spannend op sommigr momenten en er zat actie in (rebellen die paleis aanvallen). De personages kwamen tot leven in het boek zoals May, De zus, die jongensgek is. Ook was het een prachtige schrijfstijl waardoor ik meegesleurd werd in het boek.

Avatar
-

Productspecificaties

TaalNederlands
Jaar2014
ISBN9789000338344
TypePaperback