background

Boek lenen

1 lid heeft dit boek.

Wanneer er Bksy-leden zijn die dit boek hebben, dan kun je het boek gratis van hen te leen vragen. Heb je de app niet? Download deze dan eerst.

Leen in app

Bksy in de PlayStore Bksy in de PlayStore

Boek kopen

Je kunt dit boek ook kopen via een van onze partners:

image/svg+xml .nl

Samenvatting

Wanneer de zestienjarige Tabitha op een avond bij Dox en zijn vrienden is, loopt alles uit de hand. Tabitha weet niet meer precies wat er gebeurd is. Stemde ze toe? Of ging Dox over haar grenzen heen? Iedereen heeft zijn eigen versie van het verhaal. Haar

Recensies

Gemiddelde beoordeling   4 uit 5 sterren
Avatar
-

Het boek leest heel vlot en je wilt ook verder lezen eenmaal je begint. Het is een beetje langdradig maar toch wel een leuk boek.

Avatar
-

dit boek was enorm aangenaam om te lezen. Door de verschillende perspectieven was het zeer duidelijk om alles te volgen en te begrijpen. Alles was zeer mooi verwoord en ik vond comfortabel dat het iets was waar veel mensen mee kunnen ‘relaten’ met dit onderwerp. Ik vond het zeer emotionerend toen Tabitha het filmpje zag, en ik verstond wat ze voelde. Het feit dat mevrouw slegers op het einde een kort tekstje schreef over wat te doen als dit bij jou gebeurt vond ik zo mooi om te zien.

Avatar
-

Voor mij 5duimpjes ik vond het een heel leuk boek en het leest heel vlot.

Avatar
-

Ik geef het boek 3/5 duimpjes. Ik vond het boek wel leuk omdat het vlot leest. Maar de inhoud van het boek vind ik maar matig. Het was misschien een beetje simpel omschreven. Maar op zich triggert het verhaal je wel om verder te lezen.

Productspecificaties

TaalNederlands
Jaar2020
ISBN9789020609622
TypeDruk: 1