background

Boek lenen

7 leden hebben dit boek.

Wanneer er Bksy-leden zijn die dit boek hebben, dan kun je het boek gratis van hen te leen vragen. Heb je de app niet? Download deze dan eerst.

Leen in app

Bksy in de PlayStore Bksy in de PlayStore

Boek kopen

Je kunt dit boek ook kopen via een van onze partners:

image/svg+xml .nl

Samenvatting

De verdwenen vaderis het verhaal van een vluchtelingengezin in Duitsland, verscheurd door een geheim dat diep in de Libanese oorlog wortelt. Samir verruilt het veilige Duitsland voor het wankele Beiroet om verleden en heden eindelijk te kunnen verbinden:

Recensies

Gemiddelde beoordeling   4.5 uit 5 sterren
Avatar
-

Een supermooi boek gelezen: 'De zoon van de verhalenverteller' van Pierre Jarawan. Een debuut, en wat voor één! In januari unaniem uitgeroepen tot boek van de maand door het boekenpanel van DWDD. Prachtig geschreven verhaal over de zoektocht van een jongen naar zijn vader, tegen de achtergrond van de geschiedenis van Libanon. Het verhaal is nog steeds actueel en een beetje vergelijkbaar met 'De Vliegeraar' van Khaled Hosseini. Aanrader!! Samir verruilt het veilige Duitsland voor het wankele Beiroet om verleden en heden eindelijk te kunnen verbinden: wat is er gebeurd met zijn vader, die het gezin zo plotseling in de steek heeft gelaten? Het enige aanknopingspunt is een oude foto en de verhaaltjes-voor-het-slapengaan die zijn vader hem vroeger vertelde. Samirs tocht leidt door een verscheurd land, waar men niet zit te wachten op verborgen verledens. En Samir ontdekt welk verwoestend effect een familiegeheim kan hebben.

Productspecificaties

TaalNederlands
Jaar2017
ISBN9789402716009
TypePaperback