background

Boek lenen

54 leden hebben dit boek.

Wanneer er Bksy-leden zijn die dit boek hebben, dan kun je het boek gratis van hen te leen vragen. Heb je de app niet? Download deze dan eerst.

Leen in app

Bksy in de PlayStore Bksy in de PlayStore

Boek kopen

Je kunt dit boek ook kopen via een van onze partners:

image/svg+xml .nl

Samenvatting

'Verdorie,' mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond. Toen gebeurde alles in een stroomversnelling. Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel. Ik viel met een klap op de grond n

Recensies

Gemiddelde beoordeling   4 uit 5 sterren
Avatar
-

Ik vind dat dit boek wel leuk maar een tikkeltje langdradig is. De relaties tussen de personages zijn heel mooi weergegeven (de paniek van Bella als Edward weg is of de slowburn van Jacob en Bella ). De vriendschap tussen Bella en Jacob is mooi beschreven en de liefde tussen Bella en Edward is ook heel vurig en emotioneel. De keuze tussen Edward en Jacob is ook heel spannend gemaakt geweest. Ik kon het boek niet goed wegleggen. Ik vind dat de gevoelens tussen de personages heel goed is uitgedrukt in het boek. Ik vond wel dat de belangrijke stukken bv. wanneer ze bijna verdrinkt niet gedailleerd genoeg waren (naar mijn opinie).

Avatar
-

Ik geef het boek een 5/5 omdat het boek zeer vlot leest. Het is zeker niet saai en er zit voldoende spanning in. Ook zijn er verschillende emoties in terug te vinden. Zowel verdriet als ultiem geluk. Er zitten zeer aangrijpende stukken in en ook weer zeer humoristische stukken. Dit maakt het boek dus aangenaam om te lezen. Ik zou het boek zeker aanraden.

Productspecificaties

TaalNederlands
Jaar2015
ISBN9789047510062
TypePaperback