background

Boek lenen

3 leden hebben dit boek.

Wanneer er Bksy-leden zijn die dit boek hebben, dan kun je het boek gratis van hen te leen vragen. Heb je de app niet? Download deze dan eerst.

Leen in app

Bksy in de PlayStore Bksy in de PlayStore

Boek kopen

Je kunt dit boek ook kopen via een van onze partners:

image/svg+xml .nl

Samenvatting

Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama’s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York.

Recensies

Gemiddelde beoordeling   4 uit 5 sterren
Avatar
-

Ik geef het boek 4,5 sterren. Ik vond het een superleuk boek. Het las super vlot omdat het een mooie verhaallijn had. Het was spannend tot op het einde, met echt heel veel drama. Het is een aanrader als je graag boeken leest over liefde. Je kan je er ook echt heel goed mee inleven. Penny is in het boek soms zo blij dat je er opslag zelf blij van wordt!

Avatar
-

Hmm... 4 1/2 sterren of 5 sterren ik moet er nog even over nadenken wat een geweldig boek ik wil er zo veel over zeggen maar eigenlijk weet ik niet hoe ik het onder woorden moet brengen de personages zijn echt leuk en je leeft helemaal met Penny mee wanneer ze vrolijk is ben jij vrolijk en wanneer ze iets stoms doet voel jij je net zo beschaamd geweldig boek goed gedaan Zoe Sugg ik neem mijn vooroordelen helemaal terug

Productspecificaties

TaalNederlands
Jaar2015
ISBN9789000344222
TypeHardcover