fbpx

Even voorstellen: Robbin Reijnen Himself

Naam: Robbin Reijnen

Leeftijd: 29

Wat doe je in het dagelijks leven & wat doe je bij Bksy?

In het dagelijks leven…. help ik anderen hun ondernemersdroom te realiseren. Dit doe ik in mijn bedrijf Wonderlab waar we mensen van conceptidee tot aan marktintroductie begeleiden. Bij stichting Droomcafé faciliteert ik avonden waar bezoekers in gesprek gaan met coaches en ondernemers om een droom of passie te ontdekken en/of te realiseren.

Bij Bksy zorg ik met name voor de randvoorwaarden van de app. Ik probeer de juiste mensen te vinden voor ons bedrijf, financiering op te halen, business te ontwikkelen en relaties te onderhouden met betrokkenen, ambassadeurs en klanten.

Hoeveel boeken staan er in je kast: 155

Mijn favoriete boek is…. De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafón

Bij mij gaat het niet gelijk om de inhoud, schrijfstijl of het verhaal van het boek. Voor mij is het juist de context waarin ik het gelezen heb belangrijk. Het was misschien het boek waarin ik het meest meegezogen ben in een compleet andere wereld. Ik lag twee weken in een stoel aan de middellandse zee en had volop tijd en aandacht om me mee te laten nemen. Dat heb ik eigenlijk nooit meer in die mate ervaren. Vandaar dat deze van Zafón zo is blijven hangen.