Home ⁄ Bksy Professioneel

Bksy Professioneel

Je leent boeken uit op kantoor. En dat houd je bij in dat schriftje. Of in een excelletje.

Ook op zoek naar overzicht, terwijl je kennisdeling stimuleert?

Met Bksy Professioneel creëer je in een keer rust en overzicht. Houd eenvoudig bij aan wie je een boek hebt uitgeleend. Verstuur berichten om het boek terug te ontvangen.

En bespaar. Wanneer je nu een uurtje in de week met de boeken bezig bent, dan lopen je kosten al snel op tot €1.500 – €2.000 per jaar.

“Sinds we Bksy Professioneel gebruiken hebben we eindelijk overzicht. En we besparen nog eens tijd ook!” – Hogeschool Arnhem Nijmegen

 

Bksy

gratis
 


 

ISBN-code scanner

Onbekende boeken handmatig toevoegen

Onbeperkt aantal boeken

Beschikbare boeken tonen

Herinnering sturen aan lener

1 exemplaar per boek

Bksy Professioneel

45 per maand
facturatie per jaar


 

ISBN-code scanner

Onbekende boeken handmatig toevoegen

Onbeperkt aantal boeken

Beschikbare boeken tonen

Herinnering sturen aan lener

Meerdere exemplaar per boek

Boeken afschermen voor andere gebruikers

Dashboard met boeken- en uitleeninformatie

Hulp bij importeren en exporteren van boekenkast

Service tijdens kantooruren

Meerdere exemplaren

In de gratis versie van Bksy kun je van elk boek 1 exemplaar bezitten. Voor professionele organisaties is dit niet toereikend. Vaak bezit je meerdere exemplaren van een boek. En die exemplaren wil je afzonderlijk kunnen uitlenen aan verschillende personen. Dat kan ik Bksy Professioneel.

 

Boeken afschermen

In principe zijn alle boeken die je toevoegt aan je eigen boekenlijst vindbaar voor andere Bksy gebruikers. Dat betekent dat iedereen kan zien welke boeken je hebt en deze ook te leen kan vragen. In Bksy Professioneel is het mogelijk om je boekenlijst af te schermen. In dat geval kunnen andere Bksy gebruikers je boeken niet vinden en ook niet te leen vragen. Vrienden van jou(w account) kunnen je boeken nog wel zien. Wanneer je lid wordt van een boekenclub, dan kunnen ook de mede-clubleden je boeken zien en te leen vragen. Wel zo logisch.

 

Dashboard

Bksy Professioneel accounts krijgen via een web-interface toegang tot een dashboard. Daarmee krijg je snel en eenvoudig inzicht in de boeken in je ‘kast’, al ook de status van alle uitgeleende boeken. Dat gaat via de browser toch net wat overzichtelijker dan via de app. Voor nog meer gemak.

 

Importeren en exporteren

Jullie hebben vast al een heleboel boeken staan. Wanneer dat een digitale lijst van bestaat (bv in Excel) dan helpen wij je om deze boeken in de app te zetten, zodat je deze niet allemaal eerst hoeft toe te voegen. Kun je lekker snel aan de slag.

 

Service

Als Bksy Professioneel gebruiker heb je uiteraard recht op onze service waar nodig. We helpen je snel op weg, maar ook bij mogelijke problemen staan we tijdens kantooruren voor je klaar.

 

Betaling

Bksy Professioneel abonnement wordt jaarlijks vooraf gefactureerd. Opzeggen kan telkens uiterlijk 1 maand voor het aflopen van de abonnementsperiode.

 

“We stimuleren met Bksy Professioneel kennisdeling in onze organisatie. Ons schriftje kan eindelijk de deur uit, deze app is van deze tijd!” – Sparkles, Sietze van der Wal

Contactformulier

Wil jij met je organisatie aan de slag met Bksy? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier, dan helpen we jullie snel op weg.

 

 

Partners

Kaarten Caroussel, S2M Eindhoven, Hanz Zwolle, Strijp-S, Hogeschool Arnhem Nijmegen