Home ⁄ Bksy Professioneel

Bksy Professioneel

Bksy Professioneel

Voor lerende organisaties

product

Leen je boeken (uit) op kantoor, of onderwijsinstelling? En houd je dat bij in dat schriftje? Of in een excelletje? Ook altijd uitgeleende boeken kwijt? Terwijl die hele bibliotheek je veel tijd kost? Dan is Bksy Professioneel iets voor jou!

Creëer overzicht en bespaar tijd.

Met Bksy Professioneel creëer je in een keer rust en overzicht. Al jullie beschikbare boeken staan overzichtelijk bij elkaar in de app, ook wanneer een boek meerdere exemplaren heeft. Van daaruit kun je ze makkelijk uitlenen en terug vragen.

Houd eenvoudig bij aan wie je boeken uitleent. Verstuur herinneringen om het boek terug te ontvangen. Zo raak je nooit meer boeken kwijt.

En bespaar. Al ben je nu maar een uurtje in de week met de boeken bezig, dan lopen je kosten al snel op tot een paar duizend Euro per jaar. Voor het uitlenen van boeken. Dat kan efficiënter, toch?

Leren van en met collega’s. Voor als je meer wilt.

Als meer wilt halen uit jullie boekencollectie, dan helpen we je nog een stap verder. We maken het kennis delen socialer. We beginnen bij het delen van boeken vanuit de organisatie. Maar collega’s hebben vast erg interessante (vakinhoudelijke) boeken thuis staan.

Kunnen we al die boeken niet inzichtelijk maken? En vanuit die grote gezamenlijke collectie boeken delen? Dat kan met Bksy. Wij maken kennis delen sociaal, waardoor medewerkers elkaar op een heel nieuwe manier leren kennen.

“Sinds we Bksy Professioneel gebruiken hebben we eindelijk overzicht. En we besparen nog eens tijd ook!”
– Wilfred, Hogeschool Arnhem Nijmegen

Individueel

gratis


ISBN-code scanner

Onbekende boeken handmatig toevoegen

Onbeperkt aantal boeken

Beschikbare boeken tonen

Herinnering sturen aan lener

1 exemplaar per boek


Professioneel

Introductieaanbod: €65 €40 per maand
facturatie per jaar


ISBN-code scanner

Onbekende boeken handmatig toevoegen

Onbeperkt aantal boeken

Beschikbare boeken tonen

Herinnering sturen aan lener

+

Meerdere exemplaar per boek

Boeken alleen tonen aan eigen organisatie

Dashboard met boeken- en uitleeninformatie

Hulp bij importeren en exporteren van boekenkast

Service tijdens kantooruren


Samen

prijs op aanvraag


Zijn jullie een lerende organisatie?

Willen kennis delen sociaal maken?

Neem dan contact op en ontdek hoe we kunnen helpen.


Wat biedt Bksy Professioneel?

Meerdere exemplaren

In de gratis versie van Bksy kun je van elk boek 1 exemplaar bezitten. Voor professionele organisaties is dit niet toereikend. Vaak bezit je meerdere exemplaren van een boek. En die exemplaren wil je afzonderlijk kunnen uitlenen aan verschillende personen. Dat kan ik Bksy Professioneel.

Boeken afschermen

In principe zijn alle boeken die je toevoegt aan je eigen boekenlijst vindbaar voor andere Bksy gebruikers. Dat betekent dat iedereen kan zien welke boeken je hebt en deze ook te leen kan vragen. In Bksy Professioneel is het mogelijk om je boekenlijst af te schermen. In dat geval kunnen andere Bksy gebruikers je boeken niet vinden en ook niet te leen vragen. Vrienden van jou(w account) kunnen je boeken nog wel zien. Wanneer je lid wordt van een boekenclub, dan kunnen ook de mede-clubleden je boeken zien en te leen vragen. Wel zo logisch.

Dashboard

Bksy Professioneel accounts krijgen via een web-interface toegang tot een dashboard. Daarmee krijg je snel en eenvoudig inzicht in de boeken in je ‘kast’, al ook de status van alle uitgeleende boeken. Dat gaat via de browser toch net wat overzichtelijker dan via de app. Voor nog meer gemak.

Importeren en exporteren

Jullie hebben vast al een heleboel boeken staan. Wanneer dat een digitale lijst van bestaat (bv in Excel) dan helpen wij je om deze boeken in de app te zetten, zodat je deze niet allemaal eerst hoeft toe te voegen. Kun je lekker snel aan de slag.

Service

Als Bksy Professioneel gebruiker heb je uiteraard recht op onze service waar nodig. We helpen je snel op weg, maar ook bij mogelijke problemen staan we tijdens kantooruren voor je klaar.

Betaling

Bksy Professioneel abonnement wordt jaarlijks vooraf gefactureerd. Opzeggen kan telkens uiterlijk 1 maand voor het aflopen van de abonnementsperiode.

“We stimuleren met Bksy Professioneel kennisdeling in onze organisatie. Ons schriftje kan eindelijk de deur uit, deze app is van deze tijd!”
– Sietze, Sparkles

Partners

Hogeschool Arnhem Nijmegen
Sparkles
S2M Eindhoven
Hanz Zwolle

Vragen?

Heb je eerst nog vragen voordat je met je organisatie aan de slag gaat met Bksy? Of wil je meer dan je op deze pagina vindt? Neem dan contact met ons, dan helpen we jullie snel op weg.