fbpx

Bksy gets bigger!

We gaan updaten – en dagen jou uit om over de rand van je eigen boekenkast te kijken.

Met jouw vriendenkring, familie, bibliotheek, studie- of studentenvereniging, collega’s of leeskring een boekenkast aanleggen: het kan nu! Met één druk op de knop heb je toegang tot een kast vol trillers, biografieën of studieboeken naar wens. Maak zelf een groep aan en beslis wie er toegang krijgt, of vraag je digitale entree aan bij een bestaande groep. Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen door ons te volgen op Facebook. High five van het Bksyteam dat de wereld gaat veroveren.

Rond 20 juni staat de update in de Appstore voor iOS en eind augustus is de update klaar voor Android. Houd onze Facebook in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen. Heb jij feedback? Mail naar peter@getbksy.com en help ons verbeteren.