fbpx

App-date: raten en reviewen

Natuurlijk ben je blij met alle boeken in je digitale boekenkast: je favoriete titels hebben allemaal een verhaal. Dat ene boek kreeg je van ome Piet op je 18e verjaardag en de volledige serie van Loe de Jong was een erfstuk van je opa. Op je housewarming van je vierde studentenkamer gaf je beste vriend een steuntje in de rug in de vorm van een zelfhulpboek – dat overigens zeer goed werkte op je huisgenoot. Kortom: je vindt er wel wat van. Vanaf nu mag je al je boeken raten&reviewen – en natuurlijk ook die van je vrienden!

Hoe werkt het? 

Open je digitale boekenkast, klik een boek aan en kies voor ‘recenseren’. We stellen je vervolgens de vraag: “Wat vond je van het boek?” – boven het tekstblok kun je 1 tot 5 sterren toekennen aan het boek. Ben je klaar met je eigen boekenkast? Begin dan aan die van je vrienden 🙂

 

IMG_7796 IMG_7797 IMG_7798