fbpx
UnitedBookshelf

UnitedBookshelf bundelt krachten met Bksy

UnitedBookshelf is een start-up dat mensen wil helpen om hun boeken te delen. Klinkt dat bekent? Juist! Dat wil Bksy ook!

We waren verrast toen Sophie van UnitedBookshelf ons benaderde om kennis te maken. Dat leverde een aantal mooie en inspirerende gesprekken op, waarin we ontdekten dat we hetzelfde willen bereiken. Kunnen we de missie die we beiden nastreven niet beter gezamenlijk oppakken?

Ja!

We zijn dan ook super enthousiast dat Sophie van UnitedBookshelf vanaf 1 december 2020 het team van Bksy is komen versterken. Met haar mix van visie en daadkracht heeft Bksy een waardevolle toevoeging gekregen waardoor we met nog meer (frisse) energie doorwerken om onze missie te bereiken: boeken delen.

Lees, deel en verrijk

Heb je bijgedragen aan UnitedBookshelf, ben je supporter, of volgde je het? Stap dan nu over op Bksy.

Download de app gratis en begin met het bijhouden van je eigen boekencollectie, deel boeken met je buren, familie en vrienden & verrijk je leven en dat van anderen.