fbpx

Gebruiker Jasmijn deelt

Een aantal enthousiaste gebruikers reageerden op onze poll in de nieuwsbrief van juni. Jasmijn was er daar een van. We namen een kort interview af.

Ben je een actieve Bksy gebruiker?

Redelijk, in de zin dat ik zoveel mogelijk boeken uit mijn boekenkast in de app zet en als ik nieuwe boeken heb, voeg ik ze toe.

Hoe gebruik je Bksy?

Nu voornamelijk om mijn boekenkast te digitaliseren om makkelijk met anderen te kunnen delen en in één overzicht te kunnen zien wat ik in de kast heb staan.

Hoe bevalt dat?

Het digitaliseren verloopt vrij vlot, met name de ISBN-scanner in de app biedt echt uitkomst. Verder is het overzicht ook helder, al zou het mooi zijn als je boeken wat verder kunt sorteren; naast titel en schrijver ook op bijv. genre, jaar, datum van toevoeging etc.

Waar loop je tegenaan?

Helaas heb ik momenteel geen vrienden die Bksy actief gebruiken, het zou leuk zijn als meer mensen de app gebruiken, zodat er ook daadwerkelijk actieve uitwisseling kan plaatsvinden. Zelf heb ik geen sociale media, dus de manier hoe ik anderen enthousiast kan maken, is door ze er daadwerkelijk over te vertellen (dat zou ik nog wat meer kunnen doen 😊).

Heb je nog suggesties voor ons?

Zoals hierboven ook genoemd, zou het mooi zijn om je boekenkast (en die van anderen) wat specifieker te kunnen sorteren; zoals op genre, jaar, datum van toevoegen, etc.

Bedankt Jasmijn, die staat ook hoog op onze eigen wensenlijstje! Wordt aan gewerkt.