fbpx

App update: Facebook login en vrienden zoeken

We hebben weer een update voor je in de AppStore/PlayStore gezet. De belangrijkste verbetering is dat je nu ook een account kunt aanmaken direct met je Facebook account. Gelijk inloggen dus, op je iPhone en Android telefoon! En je kunt vrienden zoeken op Facebook. Want zeg nou zelf: Bksy wordt pas echt leuk met zoveel mogelijk vrienden!

Login screenFacebook login

Wanneer je inlogt met Facebook dan gebeuren er aan de achterkant verschillende dingen.

Heb je nog geen account op Bksy? Dan wordt je account gelijk aangemaakt. Ja Facebook naam wordt in Bksy opgeslagen als je gebruikersnaam, je emailadres dat bekend is bij Facebook slaan we op bij je account. En je Facebook profielfoto gebruiken we als profielfoto op Bksy.

Had je al wel een account op Bksy? Inloggen met Facebook gebeurd op basis van een emailadres. Wanneer je op Bksy hetzelfe emailadres hebt gebruikt als op Facebook, dan herkennen we dat als dezelfde persoon. In dat geval bestaat je account dus al. Je gebruikersnaam blijft in dat geval ongewijzigd. Als je al een profielfoto op Bksy had ingesteld, dan wijzigt daar niks. Had je nog geen foto? Dan gebruiken we je Facebook profielfoto ook voor Bksy.

Facebook vriendenVrienden zoeken op Facebook

Wanneer je met Facebook bent ingelogd, dan kun je ook vrienden zoeken op Facebook. Groot kans dat je daarmee je Bksy-netwerk kunt vergroten en nog meer boeken kunt delen!

Wanneer je nog niet was ingelogd met Facebook, dan gebeurd dat wanneer je op Facebook vrienden wilt zoeken.

Vrienden kunnen alleen worden gevonden wanneer ze zelf ook al met Facebook waren ingelogd op Bksy. We slaan dus geen emailadressen of andere persoonlijke gegevens op van je Facebook vrienden.

Downloaden

Had je Bksy nog niet? Download de app dan nu en bekijk welke boeken je vrienden lezen en delen!