fbpx

App update: Boek terug vragen, profielfoto aanpassen, en meer

Deze keer een kleine, maar fijne update van de app: je kunt je uitgeleende boeken nu terug vragen. De boeklener krijgt dan een melding die pas weg gaat wanneer jij je boek echt terug hebt. Verder hebben we het uploaden van een profielfoto aangepast. Hier is hoe het werkt:

Boek terug vragen

Boek retour vragen
3 – Melding bij lener
Boek retour vragen
2 – Boek retour vragen
Boek retour vragen
1 – Boek detail pagina

Wanneer je een boek hebt uitgeleend, kon je tot op heden het boek niet actief via de app terug vragen. Dat hebben aangepakt. Wanneer je in de app naar je (uitgeleende) boek gaat, dan zie daar in het menu de optie ‘Retour ontvangen‘. Voorheen werd de status van je boek dan aangepast en had je het boek weer terug.

Wanneer je daar nu op klikt, dan kom je in een submenu, met daar twee opties: ‘Stuur een bericht‘, en ‘Boek is retour ontvangen‘. De tweede optie lijkt op het oude boek-retour-ontvangen: de status word aangepast wanneer je hier op klikt. Maar dat doe je pas nadat je eerst de eerste optie hebt gebruikt: de lener een bericht sturen dat je je boek graag terug wilt.

Wanneer je op deze optie klikt, krijgt de lener een melding in de app met jouw verzoek om het boek te retourneren. Die melding blijft daar staan net zo lang tot jij op de tweede optie (Boek is retour ontvangen) hebt geklikt! De lener heeft dus een blijvende reminder om jouw boek terug te geven. Handig toch?!

 

Profielfoto uitsnijden
Uitsnijden

Profielfoto aanpassen

Verder, het is nu mogelijk om je profielfoto aan te passen, voordat je deze upload. Je kunt een uitsnede maken uit de geselecteerde of gemaakte foto. Om je plaatje net even beter naar voren te laten komen. Belangrijk! 😉

 

Vriendenlijst gesorteerd

Heb jij ook al veel vrienden in je lijst staan? Sommige Bksy gebruikers wel. Van hen kwam het verzoek de vriendenlijst te sorteren op alfabetische volgorde. Dat hebben we bij deze geregeld!