fbpx

Even voorstellen: Peter Knol Himself

Naam: Peter Knol

Leeftijd: 35

Wat doe je in het dagelijks leven & wat doe je bij Bksy?

Hoewel de meeste tijd inmiddels opgaat aan Bksy, ben ik nog een beetje bezig in mijn bedrijf Indigo Student. Daarmee helpen we studie- en studentenverenigingen op het gebied van saamhorigheid en profilering door middel van mooie kleding. Hmhm… Ok, we leveren bedrukte kleding voor studie- en studentenverenigingen.

Bij Bksy houd ik me met name bezig met de productontwikkeling, zeg maar het bouwen van de app. Online innovatie vind ik razend interessant en ik kan niet wachten met bouwen van wat we allemaal nog voor ogen hebben met Bksy.

Hoeveel boeken staan er in je kast: Oei, 150?

Welk boek is favoriet: The Autobiography of Benjamin Franklin

Tijdloos, inspirerend, praktisch. Het is boeiend om mee te lezen in de brieven die Benjamin Franklin naar zijn zoon stuurt. De brieven zitten namelijk vol met adviezen die nog steeds erg waardevol zijn, terwijl ze pak ‘em beet 300 jaar geleden zijn opgeschreven. Franklin heeft mij geleerd om veel meer principieel te denken, in plaats van vluchtig en in de hype van het moment. Waarde(n) is (zijn) tijdloos.